fredag 24 april 2009

Bordellverksamhet

För att hålla mig till månadens lilla tema: luringar, ska jag nu ta er tillbaks igen.....denna gång till skoltiden.

I gymnasiet gick jag på internatskola. För alla er som sett eller läst "Ondskan" vill jag bara meddela er att Jan Guillou inte är helt off. Man tycker att elever nånstans borde säga stopp när det går för långt.....men det är ju så att man färgas av sin omgivning.

VARNING:
Känsliga läsare hänvisas till lite menlösare läsning på: http://brun1.devote.se/

Vi hade en kille på vårt elevhem, Thiago, som skröt vitt och brett om alla tjejer han erövrat. Han hade rest en del med sin familj världen över, och hävdade att han hunnit belägra både ett o annat. Problemet var bara att han var rätt nördig till utseendet: kort, tjock, stoora glasögon, och pottfrilla. Som pricken över i:et var han väl inte den vassaste kniven i lådan heller.
Det var rätt uppenbart att han inte ens hade känt doften av punani.

En dag avslöjade jag och mina kumpaner en dold och högst superhemlig sanning för honom......något bara invigda visste om.....

Tjejerna på elevhemmet tvärs över gårdsplan sysslade med bordellverksamhet.

Till kruxet hörde att den tjej han var betuttad i bodde på det elevhemmet.
Hans första något tröga reaktion var: Ahaaa.....nu förstår jag!
Det han tycktes förstå var varför hon inte visat intresse för honom.
Det han inte tycktes förstå var att tjejen tillhörde min trogna skara kumpaner.

Vi sa att vi kunde hooka upp honom med hans drömtjej samma kväll om han ville.
Han var på....men hade inga pengar. Vi sa att det inte var några problem då vi givetvis skulle bjussa honom den här gången. Vi gav honom instruktioner att komma till vårt rum efter släckning. (då det ska vara släckt i allas rum, och eleverna förväntas somna)

Runt ett på natten hörde vi en försiktig knackning, och vårt offer smet in.


Jag och min rumskompis hade förvarnat vår tilltänkta, och smet nu ut i natten för att hämta henne. Tyst ut genom sidodörren.....via skuggorna utan att bli upptäckta fram till det andra elevhemmet....smet lika tysta in....och genom korridoren tyst...tyst.....in i hennes rum.
Väckte henne där hon låg o slumrade på sin säng påklädd och redo.

Hon var helt sömndrucken, men det var okej eftersom det bara skulle spä på Thiagos livliga fantasi att tjejerna på elevhemmet säkert knarkade också, eftersom det är sånt som prostituerade gör, enligt Thiago.

Vi smög oss alla tre fram bland skuggorna ute i terrängen......tyst tillbaks in på vårt elevhem......tyst, tyst genom korridorer och knarrande trapphus för att inte väcka husmor och husfar....och slutligen in på vårt rum.

Där satt Thiago och väntade.

Vi lämnade över vår tjejkompis i 'hans vård', och smet ut ur rummet.....tillbaks genom korridorer och trapphus och ut i natten igen...upp på berget - första parkett med fri insikt genom elevhemmets alla fönster.

När vi hade lämnat rummet hade vår tjejkompis tagit kommandot, och sagt:
Ok, låt oss få det här överstökat!
Langade till honom en kondom och beordrade honom att trä på den.

Det första han gör är att dra ut kondomen ur förpackningen med nervöst darrande fingrar, och sedan vänder han och tittar på den lite fundersamt innan han drar ut kondomen till dess fulla längd. Sedan börjar han gräva i brallan, plockar fram Lilleman, och försöker trä på den redan utdragna kådisen.

Men gör det inte här, spring in på toaletten och gör det, kom tillbaks när du är klar.

Skynda dig!

Thiago gjorde som han blivit tillsagd, och sprang ut till toaletten som låg i korridoren, och det var då vår tjej passade på att smita ut i natten och göra oss sällskap på första parkett.
Vi hinner precis samla oss för att få se vårt offer smyga tillbaks genom korridoren och in till rummet igen. Snart ser vi honom titta ut igen....och sökandet börjar.

Han springer som en vettvilling runt i alla korridorer, tänder alla lampor, öppnar och stänger alla dörrar! Han blir ivrigare och ivrigare! Det går fortare och fortare! Vi sitter alla tre och viker oss av skratt på berget utanför.

Till slut har han lyckats föra tillräckligt med oväsen för att väcka hela huset, och så även husmor som kommer och tar honom på bar gärning.
Vad gör han uppe?
Varför för han så mycket oväsen?
Varför springer han omkring i bara kalsonger?

Han hade lite svårt att förklara sig.

Stackars Thiago.

Hur kunde vi va så elaka?

2 kommentarer: