tisdag 31 mars 2009

The Biz is goin' off

Aaaaahh. And the magnificent! Uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh-uh......Aaaaaahh. And the magninificent! Phuhh. Ah one-two, "kich" ah one-two."rrrrrrrrrrrr"

Jag drog med mig min muslimske vän från Gambia till evenemanget. Klart man pyntar för mannen när man tvingar honom att bevittna ett evenemang som inte ligger honom varmast om hjärtat.
Dessutom dricker han ju inget.
Synd på all gratisöl och bjudskumpa.
Man fick ligga i.

GRATTIS SNEAKERS N STUFF!
För det va ju det man firade....egentligen.

Mr. Ass himself upp o ner från scen i olika outfits - skitkul!
Och glatt överraskad blev man av raden av kända namn som bara råkade droppa in på scen. Blues, ADL, Fattaru, Swingfly, Bentancourt, Hearing Aid.....som ni fattar gick inte Den Diaboliske på förrän midnatt.
Blues (bilden) körde en mogen Kanye-stil - kul att se, lät gjorde det också! Bentancourt visade att han hade långt mycket mer talang än de flesta, och ADL körde freestyle som fick alla skallarna i publiken att tappa brallorna! Precis som HipHop ska vara, och precis som det va en gång i tiden på SWEET ROLL CAFÈ på sveavägen när alla som var någon men ingen var känd greppade micken och flowade. (Hetast DÅ var ADL och Cherno.) Även er egen Southish steppade då upp och gjorde bort sig nåt fatalt vid ett tillfälle. Med tanke på att ADL kört sin grej sedan dess skulle jag va förvånad om han inte bevisade, vilket han gjorde, att han tveklöst är sveriges bästa emcee!
Gambianens favoritrad kom när nån slängde upp en flaska skumpa på scen, och Adam replikerade: "How you gonna give me alcohol when you know that I am muslim?!"
Backad av Swing kan det inte bli bättre. Props bör också ges till Hearing Aid som var mycket bättre än många kändare namn. Damon gör sig inte bara bra i ett par dansande brallor.
När man äntligen fick se Biz....och det fanns mycket att se för den här killen kan inte ha sagt nej till en enda hamburgare/friterad kyckling i hela sitt liv, så var det ren talang på skivspelaren....vilken snubbe....

Dom gamla texterna från åttiotalet LÄT som förr......det måste man ge honom......The Biz Mark is a-going off....... ja, det såg ut som om han skulle gå av - på mitten!
Shit va han fick kämpa, dubbelvikt som en stor fet Calzone där uppe på scenen som om han krystade fram textraderna.

All in all - it was a good night.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar